Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції
Переглянути
Дата
2005Автор
Іваненко, Федір Вікторович
Ivanenko, Fedir
Иваненко, Федор Викторович
Metadata
Показати повний опис матеріалуКороткий опис(реферат)
У посібнику подано необхідні матеріали для самостійного вивчення дисципліни «Технологія зберігання та переробки сільськогосподарської продукції», що викладається студентам сільськогосподарських вузів та факультетів. Наведено типову програму з дисципліни, методичні поради щодо вивчення кожної теми, плани практичних занять, словник основних термінів і понять, завдання для перевірки знань, завдання для обчислення окремих технологічних показників та їх аналізу, інформаційно-довідкові таблиці, тематику курсових робіт (рефератів). Посібник орієнтований на підготовку бакалаврів у вищих навчальних закладах ІІ—ІV рівнів акредитації. Стане у пригоді спеціалістам і магістрам, що займаються науково-дослідними розробками для переробних галузей агропромислового комплексу.