Особливості оптимізації галузевої структури агропромислових підприємств овочепромислового підкомплексу

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті запропоновано здійснювати оптимізацію галузевої структури агропромислових підприємств в два етапи: на першому етапі оптимізується асортимент продукції переробного виробництва; на другому етапі проводиться оптимізація аграрної сфери з урахуванням повного забезпечення переробного виробництва сировиною.
In the article the optimization of a particular branch structure of agroindustrial enterprises is suggested to carry out in two stages: on the first stage the assortment of products of processing production is optimized; on the second stage optimization of agrarian sphere is conducted taking into account the complete providing of processing production raw material.
Description
Keywords
оптимізація, галузева структура, оптимальний план, optimization, particular branch structure, optimal plan
Citation
Лелюк О. О. Особливості оптимізації галузевої структури агропромислових підприємств овочепромислового підкомплексу [Електронний ресурс] / Формування ринкової економіки : зб. наук. праць. – Спец. вип. : у 2 ч. Організаційно-правові форми агропромислових формувань: стан, перспективи та вплив на розвиток сільських територій / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ "Київський нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана" ; відп. ред. О. О. Бєляєв. – К. : КНЕУ, 2011. – Ч. 2. – С. 164–172.