Просторова організація продовольчого комплексу України, його проблеми та шляхи вирішення

Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті розглянуто проблеми підвищення продовольчої безпеки населення України, збільшення виробництва всіх видів продовольчої продукції і повного забезпечення нею населення України.
Description
Keywords
продовольча безпека, продовольчий комплекс, аграрна політика, продовольчий ресурс, продовольча сфера, продовольчий ринок, антиінфляційний захист, сировинна зона
Citation
Чук Л. Г. Просторова організація продовольчого комплексу України, його проблеми та шляхи вирішення / Л. Г. Чук, О. В. Чук // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Регіональний розвиток України: проблеми та перспективи : у 2 ч. / відп. ред. С. Фіялка. – Ч. 1. – С. 540–547.