Формування системи конкурентоспроможності переробної галузі агропромислового комплексу України

Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
Розглядаються проблеми підвищення конкурентоспроможності та ефективності фукнціонування агропромислових підприємств.
Description
Keywords
конкурентоспроможність, агромромисловий комплекс, маркетингове управління, маркетинговий потеонціал
Citation
Романенко І. П. Формування системи конкурентоспроможності переробної галузі агропромислового комплексу України / І. П. Романенко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2006. – Спец. вип.: Маркетинг: теорія і практика : в 2 т. – Т. 2. – С. 882–892.