Інформаційно-аналітичні матеріали щодо формування Основних засад грошово-кредитної політики на 2017 рік і середньострокову перспективу

Abstract
У збірнику консолідовано й узагальнено матеріали щодо формування та реалізації Основних засад грошово-кредитної політики в Україні. Головний акцент зроблено на формуванні Основних засад грошово-кредитної політики на 2017 рік і середньострокову перспективу. Збірник висвітлює правові підвалини формування Основних засад грошово-кредитної політики в Україні, методичні рекомендації й аналіз процедур, думки експертів та рекомендації щодо цільових орієнтирів грошово-кредитної політики на 2017 рік і середньострокову перспективу. Збірник призначений для науковців, практиків, викладачів, аспірантів та магістрів, а також стане у нагоді усім, хто цікавиться проблемами грошово-кредитного регулювання.
Description
Keywords
Citation
Інформаційно-аналітичні матеріали щодо формування Основних засад грошово-кредитної політики на 2017 рік і середньострокову перспективу [Електронний ресурс] : зб. для здобувачів вищої освіти за спец. «Фінанси, банківська справа та страхування» / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [С. М. Аржевітін, Т. С. Шемет, Н. В. Циганова та ін.] ; за заг. ред. С. М. Аржевітіна. – Електрон. текстові дані. – Київ : КНЕУ, 2017. – 209, [6] с. – (До 150-річчя з дня народження М. В. Довнар-Запольського). – Назва з титул. екрану.