Практикум з проведення тренінгів з європейської інтеграції

Abstract
Навчальний посібник являє собою поліструктурну дидактичну модель організації тренінгів з європейської інтеграції, що скерована на проведення вступних занять з однойменного курсу. Складається із 17 тем, вивчення яких дозволяє сформувати цілісну компетенцію щодо основ функціонування та структурної побудови сучасного ЄС. Слайдовий метод компонування фактичного матеріалу дозволяє уникнути повторів, загальних фраз та використання другорядного матеріалу, що робить його привабливим як для викладачів, так і для студентів. Водночас численні кейси орієнтовані на глибоке розуміння суті європейської інтеграції та тих переваг, що вони несуть державам-членам.
Посібник рекомендований для студентів бакалаврських програм з міжнародної економіки, викладачів ДВНЗ, державних службовців, представників вітчизняного бізнесу, котрі прагнуть виходу на європейський ринок або ж розширення співробітництва з корпораціями ЄС.
Description
Keywords
Citation
Практикум з проведення тренінгів з європейської інтеграції / [В. І. Чужиков, В. О. Токар, В. Г. Чужикова та ін.] ; за ред. В. І. Чужикова ; ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». – Київ : КНЕУ, 2014. – 224 с. – Спільний проект фонду Моне та ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». Тренінг «Підготовка фахівців з європейської інтеграції» №199755-LLP-1-2011-1-UA-AJM-MO. За програмою «Lifelong Learning» грант № 2011-3366 / 001 – 001.