Особливості технологічних етапів переробки плодоовочевої сировини та їх вплив на побудову обліку

Loading...
Thumbnail Image
Date
2008-09-10
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
Description
Keywords
Citation
Кубрак Р. П. Особливості технологічних етапів переробки плодоовочевої сировини та їх вплив на побудову обліку / Р. П. Кубрак // Облік і контроль на підприємствах АПК: стан та перспективи розвитку : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. 10–11 жовт. 2008 р. : у 2-х ч. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: М. М. Коцупатрий, Л. М. Трохименко, В. В. Мельничук, Ю. А. Шевченко]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Ч. І. – С. 89–93.
Collections