Особливості енергетичної та економічної оцінки кормів

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті розглянуто проблеми кількісної та якісної оцінки поживності кормів. Встановлено фактори, які впливають на енергетичну та економічну оцінку поживності кормів, а також розглянуто різноманітні способи для її визначення.
The paper considers the problem of quantitative and qualitative assessment of nutritional food. The factors that affect the energy and economic assessment of the nutritive value of feeds, but also considered various ways to define it.
Description
Keywords
cпособи оцінки енергетичної поживності кормів, енергетична кормова одиниця, економічна оцінка кормів для потреб обліку та управління, methods of estimation of power food value of forage, power feed unit, economic evaluation of forage for the needs of account and management
Citation
Шевченко Ю. А. Особливості енергетичної та економічної оцінки кормів / Ю. А. Шевченко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Організаційно-правові форми агропромислових формувань: стан, перспективи та вплив на розвиток сільських територій : у 2 ч. – Ч. 2. – С. 509–517.