Питання кооперації в науковій спадщині О. Д. Білімовича

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011-05
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті характеризуються погляди українського вченого-економіста Олександра Дмитровича Білімовича на кооперацію: генезис у дореволюційний період, деформації за роки радянської влади та прогнози на можливі перспективи відродження і розвитку кооперативного руху на пострадянському просторі.
В статье характеризуются взгляды украинского ученого-экономиста Александра Дмитриевича Билимовича на кооперацию: генезис в дореволюционный период, деформации за годы советской власти и прогнозы на возможные перспективы возрождения и развития кооперативного движения на постсоветском пространстве.
Description
Keywords
кооперація, народне господарство, кооперативна думка, радянська влада, артіль, споживчі об’єднання, споживча кооперація, кооперация, кооперативная мысль, народное хозяйство, советская власть, артель, потребительские объединения, потребительская кооперация
Citation
Шарикова А. В. Питання кооперації в науковій спадщині О. Д. Білімовича / А. В. Шарикова // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. : у 2 ч. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Вип. 26, ч. 1. – С. 142–150.