Show simple item record

dc.contributor.authorСергеєв, О. П.uk
dc.contributor.authorSergeyev, O.en
dc.date.accessioned2011-05-26T10:37:46Zen
dc.date.available2011-05-26T10:37:46Zen
dc.date.issued2009-09-04
dc.identifier.citationСергеєв О. П. Конкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формування / О. П. Сергеєв // Економіка та підприємництво : зб. наук. пр. молодих учених та аспірантів / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; відп. ред. С. І. Дем’яненко. – Київ : КНЕУ, 2009. – Вип. 23. – С. 143-149.uk
dc.identifier.urihttps://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/350en
dc.description.abstractВ статті розглянуто теоретичні засади та особливості формування конкурентоспроможності продукції. Досліджено та проаналізовано вплив основних базових чинників, що визначають рівень конкурентоспроможності продукції.uk
dc.description.abstractВ статье рассматриваются теоретические принципы и особенности формирования конкурентоспособности продукции. Исследовано и проанализировано влияние основных базисных факторов, которые определяют уровень конкурентоспособности продукции.ru
dc.description.abstractTheoretical principles and features of competitiveness of products forming are considered in the article. Influence of fundamental base factors that determine the level of competitiveness of products is investigated and analyzed.en
dc.language.isouken
dc.publisherДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»uk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectцінаuk
dc.subjectліквідністьuk
dc.subjectcompetitivenessen
dc.subjectqualityen
dc.subjectpriceen
dc.subjectliquidityen
dc.subjectконкурентоспособностьru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectценаru
dc.subjectликвидность продукцииru
dc.titleКонкурентоспроможність продукції: теоретичні засади та принципи формуванняuk
dc.typeArticleen
dc.subject.udc346.545/546uk


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record