Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію

Loading...
Thumbnail Image
Date
2008-01-09
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
The article considers methodological approaches to determining the cost and price structure. There are many factors that influence the formation of the cost price, which can not simply be simplified to the cost. Inclusion of specific costs in the cost of production or profit is largely determined by the characteristics of the current economic mechanism.
Рассмотрены методологические подходы к определению себестоимости и структуры цены. На формирование себестоимости влияет много факторов, которые нельзя просто упрощенно возводить к затратам. Включение конкретных затрат в состав себестоимости или прибыли во многом определяется особенностями действующего хозяйственного механизма.
Description
Keywords
прибуток, собівартість, норматив затрат
Citation
Семеняка А. А. Собівартість у ціноутворенні на молочну продукцію / А. А. Семеняка // Фінанси, облік і аудит : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: А. М. Мороз (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Вип. 11. – С. 289-296.