Show simple item record

dc.contributor.authorХарчишина, О. В.
dc.date.accessioned2011-10-11T08:27:22Z
dc.date.available2011-10-11T08:27:22Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationХарчишина О. В. Сучасний стан підприємств харчової промисловості Житомирської області та його зв’язок із організаційною культурою / О. В. Харчишина // Економіка та підприємництво : зб. наук. праць молодих учених та аспірантів / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана" ; відп. ред. І. В. Луняк. – Київ : КНЕУ, 2010. – Вип. 24. – С. 153–159.uk
dc.identifier.urihttps://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/589
dc.description.abstractПодано результати дослідження сучасного стану та перспектив розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості.uk
dc.description.abstractThe paper covers the result of the investigation of the current state of food industry enterprises in Zhytomyr region. The paper highlights the influence of organizational culture on the state of food industry enterprises.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «Київський національний університет імені Вадима Гетьмана»uk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectорганізаційна культураuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.subjectfood industryuk
dc.subjectorganizational cultureuk
dc.subjecteconomic efficiencyuk
dc.titleСучасний стан підприємств харчової промисловості Житомирської області та його зв’язок із організаційною культуроюuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc338.439:658.1uk


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record