Show simple item record

dc.contributor.authorМарченко, Максим Михайловичuk
dc.date.accessioned2015-05-07T12:09:25Z
dc.date.available2015-05-07T12:09:25Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationМарченко М. М. Механізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України / М. М. Марченко // Економіка підприємства: теорія і практика = Economy of enterprise: еheory and experience : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф., 10 жовт. 2014 р. / М-во освіти і науки України, Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; [редкол. Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – С. 267-270.uk
dc.identifier.urihttps://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/6752
dc.description.abstractДля визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України запропоновано використовувати стратегічну сегментацію галузі на основі двох показників: географічний масштаб діяльності та рівень вертикальної інтеграції.uk
dc.description.abstractTo determine the key success factors for meat processing enterprises of Ukraine the author proposes to use a strategic industry segmentation based on two factors: geographic scale and vertical integration level.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»uk
dc.subjectключові фактори успіхуuk
dc.subjectстратегічна сегментаціяuk
dc.subjectм’ясопереробні підприємстваuk
dc.subjectkey success factorsen
dc.subjectstrategic segmentationen
dc.subjectmeat processing companiesen
dc.titleМеханізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств Україниuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc658.5:637.5.03(477)uk


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record