Використання інтернет-ресурсів для підвищення ефективності навчання іноземної мови для професійного спрямування у студентів-економістів

Loading...
Thumbnail Image
Date
2015-03-05
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті розкриті функціональні можливості інтернет-технологій у навчанні англійської мови для професійного спілкування. Розглянуто приклади застосування iнтернет-технологій, зокрема інтернет-ресурсів, у навчальному процесі у вищих навчальних закладах для студентів-економістів.
The article describes the functionality of internet technologies in teaching English for Specific Purposes. Examples of computer technology, including the internet resources in the educational process in higher educational establishments for students of economics are described.
В статье раскрыты функциональные возможности интернет-технологий в обучении английскому языку для профессионального общения. Рассмотрены примеры применения компьютерных технологий, в частности интернет-ресурсов в учебном процессе в высших учебных заведениях для студентов-экономистов.
Description
Keywords
інтернет-технології, інтернет-ресурси, іноземна мова, internet technology, internet resources, foreign language, интернет-технологии, интернет-ресурсы, иностранный язык
Citation
Ходакевич О. Г. Використання інтернет-ресурсів для підвищення ефективності навчання іноземної мови для професійного спрямування у студентів-економістів / О. Г. Ходакевич // Лінгвокультурний дискурс у парадигмі професійної освіти : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. Київ, 5 берез. 2015 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т імені Вадима Гетьмана» ; редкол.: І. А. Колеснікова (голова) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2015. – С. 633–639.