Особливості класифікації виробничих запасів у виноробній промисловості

Thumbnail Image
Date
2011-01-15
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті розглядається класифікація виробничих запасів у виноробній промисловості. Головна увага звертається на те, що від забезпеченості організації виробничими запасами залежить фінансова стійкість підприємства.
The article deals with allocation of raw materials and production inventories in the process of wine production. The particular attention is paid to the fact that the financial stability of an enterprise depends on it’s provision with production inventories.
В статье рассматривается классификация производственных запасов в винодельческой промышленности. Главное внимание обращено на то, что от обеспечения организации производственными запасами зависит финансовая стабильность предприятия.
Description
Keywords
класифікація, активи, запаси, сировина, напівфабрикати, матеріали, кругообіг, classification, assets, inventories, raw materials, semi-finished goods, materials, cycle, классификация, активы, запасы, сырье, полуфабрикаты, материалы, кругооборот
Citation
Дунаєва М. В. Особливості класифікації виробничих запасів у виноробній промисловості / М. В. Дунаєва // Фінанси, облік і аудит : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: А. М. Мороз (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Вип. 17. – С. 296–302.