Особливості виробництва та реалізації м’яса та м’ясопродукції у вертикально інтегрованих структурах

Loading...
Thumbnail Image
Date
2015-02-20
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
Abstract
У статті набули подальшого розвитку процедури виявлення тенденцій у структурі виробництва м’яса та м’ясопродукції в розрізі видів продукції та категорій господарств. Визначено роль, особливості, переваги та недоліки вертикально інтегрованих структур у виробництві та реалізації м’яса та м’ясопродукції. Сформульовано концептуальні положення щодо збалансування кон’юнктури даного сегменту ринку за рахунок великотоварного виробництва та формування ринкового середовища.
The article deals with further developed procedures to identify trends in the structure of meat and meat products in terms of categories and farms. The role, features, advantages and disadvantages of vertical structures in the production and sale of meat and meat products are defined. The conceptual position to balance situation of the market segment by large-scale production and the formation of the market environment are presented in the paper.
Description
Keywords
вертикально інтегровані структури, виробники м’яса та м’ясопродукції, структура виробництва м’яса, великотоварне виробництво, vertically integrated structure, meat and meat products, meat production structure, large-scale production
Citation
Самойлик Ю. В. Особливості виробництва та реалізації м’яса та м’ясопродукції у вертикально інтегрованих структурах / Ю. В. Самойлик // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [відп. ред. О. О. Бєляєв]. – Київ : КНЕУ, 2015. – Вип. 33: Проблеми управління у великотоварних промислових формуваннях. – С. 376-385.
Collections