Колос, Ірина ВасилівнаKolos, IrynaНикитюк, ОлегNykytiuk, Oleh2025-02-192025-02-192024-05-08Колос І. Передумови успішного запуску стартап-проєкту з виготовлення сублімованої продукції [Електронний ресурс] / Ірина Колос, Олег Никитюк // Стратегічні імперативи сучасного менеджменту : зб. матеріалів VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (8 трав. 2024 р.) / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана ; [орг. ком.: Д. Лук’яненко (голова та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2024. – С. 138–139. – Назва з титул. екрану.978-966-926-500-5https://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/48948Встановлено наявність традиційних і сучасних елементів успішних стартап-проєктів. Визначено передумови запуску стартап-проєкту. Доведено перспективність запуску стартап-проєкту з виробництва сублімованих продуктів харчування в умовах воєнного стану і повоєнної відбудови економіки. Availability is established for traditional and modern elements of successful startup projects. The prerequisites for launching a startup project have been defined. The feasibility of launching a start-up project for the production of freeze-dried food products in the conditions of martial law and post-war reconstruction of the economy has been proven.ukстартапновостворений бізнеспередумови запуску стартап-проєктусублімована продукціяstartupnewly created businessprerequisites for launching a startupsublimated productsПередумови успішного запуску стартап-проєкту з виготовлення сублімованої продукціїPrerequisites for the successful launch of a startup project for the manufacture of sublimed productsArticle