Чухраєва, Наталія Миколаївна2015-05-062015-05-062014Чухраєва Н. М. Ефективність інноваційного розвитку національних харчових підприємств / Н. М. Чухраєва // Економіка підприємства: теорія і практика = Economy of enterprise: еheory and experience : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф., 10 жовт. 2014 р. / М-во освіти і науки України, Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; [редкол. Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – С. 156-159.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/6706У роботі розглянуто проблематику визначення ефективності інноваційного розвитку підприємства. Оцінювання інноваційного розвитку зроблено із врахуванням специфіки харчових підприємств.This article considers the problems of determining the effectiveness of the innovation development of the enterprise. Estimation of innovative development is made taking into account the specifics of food enterprises.ukінноваціїефективністьефективність інноваційного розвиткустійкість інноваційного розвиткуконцепція «балансу інтересів»innovationefficiencyeffectiveness of innovative developmentsustainability of innovative developmentconcept of «balance of interests»Ефективність інноваційного розвитку національних харчових підприємствArticle330.341