Андрос, Світлана ВікторівнаAndros, SvitlanaАндрос, Светлана Викторовна2016-06-132016-06-132008Андрос С. В. Методичні підходи аналізу затрат матеріалів на кондитерському підприємстві / С. В. Андрос // Економіка підприємства: теорія та практика : зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 13–14 берез. 2008 р. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – С. 381–383.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/18484Аналізується економічний стан матеріальних ресурсів на кондитерських підприємствах. Пропонуються основні напрями покращання стану виробничих запасів на підприємстві.The paper analyzes the economic situation in confectionery material resources at the enterprises. The article offers the basic directions of improvement of inventory in the company.ukМетодичні підходи аналізу затрат матеріалів на кондитерському підприємствіArticle658.272.004.014:664.68