Бовш, Л. А.2016-09-082016-09-082016-03-29Бовш Л. А. Інноваційні технології оцінки перспектив розвитку кав’ярень на ринку м. Києва в сучасних умовах / Л. А. Бовш // Інноваційне підприємництво: стан та перспективи розвитку [Електронний ресурс] : зб. матеріалів І Всеукр. наук.-практ. конф., 29-30 берез. 2016 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана». – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 154–156. – Назва з титул. екрану.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/19158У дослідженні обґрунтовано поєднання методів реінжинірингу та маркетингу вражень для формування пропозицій щодо реалізації бізне-напрямів. Означено, що перспективним сьогодні на ринку ресторанних послуг є кав’ярні, як бюджетний варіант для відвідувачів та власників, адже не потребує значних капіталовкладень для останніх.The study substantiates the combination of methods of re-engineering and marketing experiences to generate proposals for the implementation of the business areas. It was noted that perspective today in the market of restaurant services is a coffee shop as a budget option for visitors and owners, as it does not require substantial investment for the latter.В исследовании обосновано сочетание методов реинжиниринга и маркетинга впечатлений для формирования предложений по реализации бизнес направлений. Отмечено, что перспективным сегодня на рынке ресторанных услуг являются кофейни, как бюджетный вариант для посетителей и владельцев, ведь не требует значительных капиталовложений для последних.ukІнноваційні технології оцінки перспектив розвитку кав’ярень на ринку м. Києва в сучасних умовахInnovative technology assessment of Кyiv coffee market prospects in modern conditionsИнновационные технологии оценки перспектив развития кофеен на рынке г. Киева в современных условияхArticle