Мельничук, Я. П.2019-04-182019-04-182016Мельничук Я. П. Технологічний процес виробництва органічної продукції та контроль її якості / Мельничук Я. П. // Управлінський облік на підприємствах АПК: стан, перспективи та пріоритети розвитку : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: М. М. Коцупатрий (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 175–180.978-966-926-104-5https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/28297Стаття присвячена актуальному нині питанню технології виробництва органічної продукції та контролю за дотриманням її якості. В статті проаналізовано технологічні особливості виробництва органічної продукції зазначені в міжнародних стандартах та в українському законодавстві. Визначено також місце державних та інспектуючих органів в процесі контролю за дотриманням правил виробництва органічної продукції.ukорганічне землеробствоорганічне виробництвотехнологія виробництваорганічна продукціяТехнологічний процес виробництва органічної продукції та контроль її якостіArticle657.1