Чук, Людмила ГеоргіївнаЧук, Олена Вікторівна2012-06-112012-06-112011Чук Л. Г. Просторова організація продовольчого комплексу України, його проблеми та шляхи вирішення / Л. Г. Чук, О. В. Чук // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Регіональний розвиток України: проблеми та перспективи : у 2 ч. / відп. ред. С. Фіялка. – Ч. 1. – С. 540–547.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/1677У статті розглянуто проблеми підвищення продовольчої безпеки населення України, збільшення виробництва всіх видів продовольчої продукції і повного забезпечення нею населення України.ukпродовольча безпекапродовольчий комплексаграрна політикапродовольчий ресурспродовольча сферапродовольчий ринокантиінфляційний захистсировинна зонаПросторова організація продовольчого комплексу України, його проблеми та шляхи вирішенняArticle911.3