Марченко, Максим Михайлович2015-05-072015-05-072014Марченко М. М. Механізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України / М. М. Марченко // Економіка підприємства: теорія і практика = Economy of enterprise: еheory and experience : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. конф., 10 жовт. 2014 р. / М-во освіти і науки України, Держ. ВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана" ; [редкол. Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – С. 267-270.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/6752Для визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств України запропоновано використовувати стратегічну сегментацію галузі на основі двох показників: географічний масштаб діяльності та рівень вертикальної інтеграції.To determine the key success factors for meat processing enterprises of Ukraine the author proposes to use a strategic industry segmentation based on two factors: geographic scale and vertical integration level.ukключові фактори успіхустратегічна сегментаціям’ясопереробні підприємстваkey success factorsstrategic segmentationmeat processing companiesМеханізми визначення ключових факторів успіху м’ясопереробних підприємств УкраїниArticle658.5:637.5.03(477)