Соколенко, В. А.Корецька, О. В.2014-07-072014-07-072012Соколенко В. А. Створення системи управління економічними ризиками, як один із факторів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / В. А. Соколенко, О. В. Корецька // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2012. – Спец. вип.: Стратегічні імперативи сучасного менеджменту : у 2 ч. / [відп. за вип. С. М. Соболь]. – Ч. 1. – С. 342-349.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/4376У статті розглянуто основні етапи управління ризиком та запропоновано ефективну систему управління ризиками з урахуванням специфіки підприємств харчової промисловості, яка дозволить підвищити їх конкурентоспроможність.The article discussed the basic steps of risk management and effective risk management system is proposed, including specificity of the food industry companies, which will improve their competitiveness.В статье рассмотрены основные этапы управления риском и предложена эффективная система управления рисками с учетом специфики предприятий пищевой промышленности, которая позволит повысить их конкурентоспособность.ukконкурентоспроможність підприємствауправліннясистема управлінняоцінкаriskeconomic riskscompetitiveness of enterprisemanagementcontrol systemestimationrisk managementрискэкономические рискиконкурентоспособность предприятияуправлениясистема управленияоценкауправление рискомСтворення системи управління економічними ризиками, як один із факторів підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіArticle658.330