Семенчук, Аліна ОлександрівнаПустинник, Дмитро МирославовичPustynnyk, Dmytro2023-12-232023-12-232023-12-12Пустинник Д. М. Організація підприємницької діяльності у сфері громадського харчування : магістер. дипломна робота : 076, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Пустинник Дмитро Мирославович ; наук. керівник Семенчук А. О. ; КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, Ф-т економіки та управління, Каф. бізнес-економіки та підприємництва. – Київ, 2023. – 109 с.https://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/41824Розглядається актуальність та доцільність підприємницької діяльності в галузі громадського харчування. Дослідження визначає якість проведеного аналізу галузі та надає позитивні риси роботи. Робота має практичне значення через обґрунтування висновків і рекомендацій для організації успішної підприємницької діяльності в цьому секторі. The relevance and feasibility of entrepreneurial activity in the field of public catering are considered. The study determines the quality of the industry analysis and provides positive features of the work. The work is of practical importance due to the substantiation of conclusions and recommendations for the organization of successful business activities in this sector.ukпідприємствоклієнтифінансироботааспектиcompanycustomersfinanceworkaspectsОрганізація підприємницької діяльності у сфері громадського харчуванняEntrepreneurial activity organization in the public catering industryOther