Ліщинська, Вікторія ВалеріївнаLіshchynska, VictoriiaЛищинская, Виктория Валерьевна2016-11-162016-11-162016-10-13Ліщинська В. В. Оцінка ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств / В. В. Ліщинська // Економіка підприємства: теорія і практика [Електронний ресурс] : зб. матеріалів VІ Міжнар. наук.-практ. конф., 13 жовт. 2016 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: Г. О. Швиданенко (відп. за вип.) [та ін.]. – Електрон. текстові дані. – Київ : КНЕУ, 2016. – С. 142–143. – Назва з титул. екрану.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/20217Визначено основні складові ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств. Проведено оцінку і аналіз ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємств за стратегічними групами.The article describes the main components of resource potential of bakery companies. The paper conducts the estimation and analysis of the resource potential of bakeries for strategic groups.ukресурсиресурсний потенціалхлібозаводхлібопекарська промисловістьresourcesresource potentialbakerybread baking industryОцінка ресурсного потенціалу хлібопекарських підприємствEvaluation of resource potential bakery companiesArticle38.001.36