Благодєтєлєва-Вовк, С. Л.2017-10-052017-10-052008Благодєтєлєва-Вовк С. Л. Головні тенденції стану та динаміки середовища діяльності підприємств харчової промисловості у 2008 році / С. Л. Благодєтєлєва-Вовк // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: А. Ф. Павленко (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2008. – Спец. вип.: Економіка підприємства: теорія і практика : в 2 ч. – Ч. I. – С. 59–65.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/22524Розглянуто умови функціонування підприємств харчової промисловості у 2008 році. Визначено основні діючі фактори внутрішнього і зовнішнього середовища організацій. Запропоновано комплекс адекватних сучасній ситуації управлінських рішень спрямованих на формування засад розвитку підприємств.ukфактори зовнішнього та внутрішнього середовища підприємстваінфляціяконкуренціямонополізаціяСОТінституційний захистперсоналпродуктивність праціадаптаціярозвитокГоловні тенденції стану та динаміки середовища діяльності підприємств харчової промисловості у 2008 роціArticle338.45:663/664