Глущенко, О. І.2014-11-172014-11-172014-09-02Глущенко О. І. Управлінський персонал споживчої кооперації: стан та перспективи розвитку / О. І. Глущенко // Соціально-трудові відносини: теорія та практика : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: А. М. Колот (голова) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2014. – № 1. – С. 412-418.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/5273У статті досліджено наявність управлінського персоналу у підрозділах Полтавської облспоживспілки. Проведено групування і районування за рангом середньої наявності управлінського персоналу.This article explores the presence of management personnel in the Poltava regional consumer units. A study group, and zoning ranking middle management personnel available.В статье исследовано наличие управленческого персоналу в отделах Полтавского облпотребсоюза. Проведена группировка и районирование по рангу среднего наличия управленческого персонала.ukуправлінський персоналрайонування за середньою наявністю управлінського персоналуефективність використання управлінського персоналуmanagementzoning at an average availability of management personnelefficiency of management personnelуправленческий персоналрайонирование по среднему наличию управленческого персоналаэффективность использования управленческого персоналаУправлінський персонал споживчої кооперації: стан та перспективи розвиткуArticle331.1