Андрющенко, Катерина АнатоліївнаЖмайло, Ілля ОлексійовичZhmailo, Illia2024-07-172024-07-172023-12-13Жмайло І. О. Обґрунтування проекту підвищення ефективності комерційної діяльності підприємства : магістер. диплом. робота : 051, Економіка / Жмайло Ілля Олексійович ; наук. керівник Андрющенко К. А. ; КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, Ф-т економiки та управлiння, Каф. бізнес-економіки та підприємництва. – Київ, 2023. – 87 с.https://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/45255У роботі розглядаються способи та методи процесу підвищення ефективності комерційної діяльності підприємства. Проведено аналіз економічних показників діяльності закладу харчування. Розглянуто два проекти підвищення ефективності комерційної діяльності для ПрАТ «Ресторан «Градецький». The work considers ways and methods of the process of increasing the efficiency of the commercial activity of the enterprise. An analysis of the economic indicators of the catering establishment was carried out. Two projects to improve the efficiency of commercial activity for Hradecki Restaurant PJSC were considered.ukефективність бізнесуоцінка ефективностікомерційна діяльністьпідприємствооптимізація витратінвестиційний проектbusiness efficiencyperformance evaluationcommercial activityenterprisecost optimizationinvestment projectОбґрунтування проекту підвищення ефективності комерційної діяльності підприємстваJustification of the project to increase the efficiency of the commercial activity of the enterpriseOther