Матових, С. В.2016-11-232016-11-232006Матових С. В. Диверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств України / С. В. Матових // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2006. – Спец. вип.: Маркетинг: теорія і практика : в 2 т. – Т. 2. – С. 862–867.966-574-969-2https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/20287Висвілюються теоретичні і практичні надання диверсіфікації діяльності цукропереробки підприємств україни, як передумови поширення їх конкурентоспроможності.ukцукрові заводидиверсифікація виробництваконкурентне середовищеринокДиверсифікація виробництва як чинник підвищення конкурентоспроможності цукропереробних підприємств УкраїниArticle658.8