Остап’юк, Наталія АнатоліївнаOstapiuk, NataliiaОстапюк, Наталия Анатольевна2020-10-262020-10-262016Остап’юк Н. А. Внутрішній контроль суб’єктів ресторанного бізнесу: філософія діяльності? [Електронний ресурс] / Н. А.Остап’юк // Економіка: реалії часу. – Електрон. текст. дані. – 2016. – № 1. – С. 162–166. – Режим доступу до журн.: http://economics.opu.ua/files/archive/2016/n1.html. – Назва з титул. екрану.2226-2172https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/34177Розглянуто питання необхідності та напрямів формування системи внутрішнього контролю закладу ресторанного бізнесу, окреслено основні фактори впливу, вимоги до вказаної системи,підходи до побудови та об’єкти, зв’язок з завданнями управління. Have been considered the question of necessity and directions of formation of the internal control institution catering business, outlined the main factors influencing requirements for this system, approaches to building and facilities, connection with the objectives of management. Рассмотрены вопросы необходимости и направлений формирования системы внутреннего контроля учреждения ресторанного бизнеса, определены основные факторы влияния, требования к указанной системы, подходы к построению и объекты, связь с заданиями управленческой системы.ukресторанний бізнесконтрольвнутрішній контрольфілософія внутрішнього контролюrestaurant businesscontrolinternal controlinternal control philosophyресторанный бизнесконтрольвнутренний контрольфилософия внутреннего контроляВнутрішній контроль суб’єктів ресторанного бізнесу: філософія діяльності?Internal control of the restaurant business: the philosophy of?Внутренний контроль субъектов ресторанного бизнеса: философия деятельности?Article657