Зайчук, Т. О.2017-09-132017-09-132009Зайчук Т. О. Формування та розвиток світового ринку екологічно чистих продуктів харчування / Т. О. Зайчук // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [відп. ред. О. О. Бєляєв]. – Київ : КНЕУ, 2009. – Спец. вип.: Маркетинг в Україні: теорія і практика. – С. 289–300.978-966-483-269-1https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/22093В статті розглянуто динаміку розвитку світового ринку екологічно чистих продуктів харчування, стан виробництва та споживання в розвинутих країнах світу, виділено фактори та тенденції його розвитку. Окремо виділено стратегічні напрямки формування внутрішнього ринку екологічно чистих продуктів харчування в Україні.ukЕкологічно чисті продукти харчуванняринок органічної продукціїорганічне виробництвопопитобсяги продажутемпи ростуФормування та розвиток світового ринку екологічно чистих продуктів харчуванняArticle339.166.82 (100):338.439.544