Кубарева, Ірина ВолодимирівнаЛогинова, Марина ВасилівнаLogynova, Maryna2024-04-082024-04-082023-06-14Логинова М. В. Управління процесом створення нового закладу у сфері HoReCa : магістер. диплом. робота : 073, Менеджмент / Логинова Марина Василівна ; наук. керівник Кубарева І. В. ; КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, Навч.-наук. ін-т бізнес-освіти ім. Анатолія Поручника, Каф. міжнар. менеджменту. – Київ, 2023. – 95 с.https://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/43499Досліджено управління відкриттям нового закладу у сфері HoReCa, зарубіжні та вітчизняні тренди. Проаналізовано вітчизняний ринок кавʼярень. обґрунтовано проєкт відкриття мережі кавʼярень, оцінено його економічну доцільність, визначено заходи соціальної відповідальності бізнесу. The management of opening a new HoReCa establishment, foreign and domestic trends are studied. The domestic coffee shop market is analysed. The project of opening a coffee shop chain is substantiated, its economic feasibility is assessed, and measures of social responsibility of business are identified.ukринок HoReCaуправліннявідкриття нового закладумережа кавʼяреньекономічна доцільністьсоціальна відповідальністьhoReCa marketmanagementopening a new establishmentcoffee shop chaineconomic feasibilitysocial responsibilityУправління процесом створення нового закладу у сфері HoReCaOther