Іваненко, Федір ВікторовичIvanenko, FedirИваненко, Федор Викторович2019-04-182019-04-182014Іваненко Ф. В. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва [Электронный ресурс] : навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисц. / Ф. В. Іваненко ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана". – Київ : КНЕУ, 2014. – 125 с.978-966-483-838-9https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/27970У посібнику висвітлено необхідні матеріали для самостійного вивчення дисципліни «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», що викладається студентам спеціальності «Економіка агропромислових формувань». Наведено типову програму з дисципліни, методичні поради щодо вивчення кожної теми, плани практичних занять, словник основних термінів і понять, завдання для перевірки знань, завдання для розрахунку окремих технологічних показників та їх аналізу, інформаційно-довідникові таблиці, тематику рефератів. Навчальне видання розраховане на підготовку бакалаврів у вищих навчальних закладах ІІ—ІV рівнів акредитації. Посібник може використовуватись спеціалістами і магістрами, що виконують науково-дослідні розробки для переробних галузей агропромислового комплексу.ukТехнологія виробництва і переробки продукції тваринництваBook