Щербина, Ольга ВолодимирівнаШевчук, Софія ОлександрівнаShevchuk, Sofiia2024-06-112024-06-112023-06-05Шевчук С. О. Розробка заходів підсилення вмотивованості працівників ресторану : бакалавр. диплом. робота : 073, Менеджмент / Шевчук Софія Олександрівна ; наук. керівник Банщиков П. Г. ; КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, Ф-т економіки та управління, Каф. менеджменту. – Київ, 2023.- 98 с.https://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/44713Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена темі розробки заходів підсилення вмотивованості працівників ресторану виконана на базіресторану «THE TABLE».Під час написання використовувалася наукова література на тему стратегічного управління персоналом, а також статті й інтернет-публікації, що розкривають специфіку мотивації персоналу підприємств в Польщі. Основною метою роботи було запропонувати комплекс заходів щодопідсилення вмотивованості працівників ресторану «THE TABLE».ukмотиваціястимулювання праціметоди мотиваціїтеорії мотиваціївинагородаоплата праціmotivationwork stimulationmethods of motivationories of motivationrewardpayment of workРозробка заходів підсилення вмотивованості працівників ресторануDevelopment of measurestoincrease the motivation of restaurant employeesOther