Озеран, Алла ВолодимирівнаТруфіна, Ж. С.Ozeran, AllaTrufina, Z.2011-04-112011-04-112010-01-15Озеран А. В. Напрями удосконалення обліку загально виробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України / А. В. Озеран, Ж. С. Труфіна // Фінанси, облік і аудит : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: А. М. Мороз (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2010. – Вип. 15. – С.299–300.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/276У статті досліджено проблеми обліку загальновиробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України. Запропоновано використання трирівневої моделі розподілу загальновиробничих витрат з метою калькулювання продукції хлібопечення.The article investigates the problem of accounting the overhead cost in the baking enterprises in Ukraine. It is proposed to use three-level distribution model of overhead cost allocation to calculate bakery products.В статье исследуются проблемы учета общепроизводственных расходов на хлебопекарских предприятиях Украины. Предлагается использование трех уровневой модели распределения общепроизводственных расходов с целью калькулирования продукции хлебопечения.ukнепрямі витратизагальновиробничі витратиоблікрозподілтрирівнева модельcontrolindirect chargesoverhead costsaccountdistributingthree-level modelконтролькосвенные расходыобщепроизводственные расходыучетраспределениетрехуровневая модельконтрольНапрями удосконалення обліку загально виробничих витрат на хлібопекарських підприємствах УкраїниDirections of improvement of account of overhead costs on the baker enterprises of UkraineArticle657.1