Ліщинська, Вікторія ВалеріївнаLishchynska, ViktoriiaЛищинская, Виктория Валерьевна2017-03-222017-03-222016-03Ліщинська В. В. Конкурентне середовище підприємств хлібопекарської промисловості України / В. В. Ліщинська // Стратегічні імперативи сучасного менеджменту : зб. матеріалів ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (17–18 берез. 2016 р.) : у 2 ч. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: С. М. Соболь (відп. за вип.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – Ч. 1. – С. 49–55.978-966-926-069-7https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/20929Стаття присвячена аналізу конкурентного середовища підприємств хлібопекарської промисловості України. Розглянуто вплив конкурентних сил за моделлю М.Портера на діяльність підприємств хлібопекарської галузі. Визначено стратегічні групи конкурентів на ринку хліба та хлібобулочних виробів.This article is devoted to the analysis of influence the factors of competition on the activities of the baking industry in Ukraine. The influence of 5 forces of competition by M. Porter has been reviewed. The factors that most strongly influence the activity of the baking business have been elicited.ukхлібопекарна галузьконкуренціяконкурентні силиbaking industrycompetitioncompetitive forcesКонкурентне середовище підприємств хлібопекарської промисловості УкраїниThe Competitive Environment in the Ukrainian Bakery IndustryArticle