Старіков, Олександр ЮрійовичКовалець, Михайло ДатуновичKovalets, Mykhailo2023-12-252023-12-252021-12-10Ковалець М. Д. Обґрунтування проекту розвитку м’ясопереробного виробництва на підприємстві агробізнесу : 051, Економіка / Ковалець Михайло Датунович ; наук. керівник Старіков О. Ю. ; ДВНЗ «КНЕУ ім. Вадима Гетьмана», Ф-т економіки та управління, Каф. бізнес-економіки та підприємництва. – Київ, 2021. – 107 с.https://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/41834У роботі проаналізовано діяльність досліджуваного підприємства ДП «Чайка» і розроблено практичні рекомендації щодо реалізації проекту виробництва функціональних видів м’ясопродуктів, оцінено варіанти реалізації проекту. Обґрунтовано напрямки розвитку підприємства на ринку агропромислової продукції, підвищення результативності переробки м’яса. The activity of the researched enterprise SE "Chaika" is analyzed in the work and practical recommendations on realization of the project of production of functional kinds of meat products are developed, variants of realization of the project are estimated. The directions of development of the enterprise in the market of agro-industrial products, increase of efficiency of meat processing are substantiated.ukм’ясопереробне виробництвопроектпроектний аналізфункціональні м’ясопродуктисценарії проектуmeat processing productionprojectproject analysisfunctional meat productsproject scenariosОбґрунтування проекту розвитку м’ясопереробного виробництва на підприємстві агробізнесуSubstantiation of the meat processing production development project at the agribusiness enterpriseOther