Самойлик, Ю. В.Samoilyk, Y.2015-09-242015-09-242015-02-20Самойлик Ю. В. Особливості виробництва та реалізації м’яса та м’ясопродукції у вертикально інтегрованих структурах / Ю. В. Самойлик // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [відп. ред. О. О. Бєляєв]. – Київ : КНЕУ, 2015. – Вип. 33: Проблеми управління у великотоварних промислових формуваннях. – С. 376-385.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/9670У статті набули подальшого розвитку процедури виявлення тенденцій у структурі виробництва м’яса та м’ясопродукції в розрізі видів продукції та категорій господарств. Визначено роль, особливості, переваги та недоліки вертикально інтегрованих структур у виробництві та реалізації м’яса та м’ясопродукції. Сформульовано концептуальні положення щодо збалансування кон’юнктури даного сегменту ринку за рахунок великотоварного виробництва та формування ринкового середовища.The article deals with further developed procedures to identify trends in the structure of meat and meat products in terms of categories and farms. The role, features, advantages and disadvantages of vertical structures in the production and sale of meat and meat products are defined. The conceptual position to balance situation of the market segment by large-scale production and the formation of the market environment are presented in the paper.ukвертикально інтегровані структуривиробники м’яса та м’ясопродукціїструктура виробництва м’ясавеликотоварне виробництвоvertically integrated structuremeat and meat productsmeat production structurelarge-scale productionОсобливості виробництва та реалізації м’яса та м’ясопродукції у вертикально інтегрованих структурахProduction and sale of meat and meat products features in vertical structuresArticle338.439.4:637.5:338.436