Пшенична, Т. М.2012-03-142012-03-142011Пшенична Т. М. Аналіз функціонування регіонального ринку молока і молокопродуктів / Т. М. Пшенична // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Маркетингова освіта в Україні. – С. 607–618.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/1279У статті розглянуто сучасний стан і головні тенденції розвитку ринку молокопродуктів Чернігівщини, а також особливості функціонування підприємств галузі. Узагальнено можливі шляхи підвищення конкурентоспроможності товаровиробників Чернігівського регіону.Present state and main trends of Chernigiv region milk products market development and distinctive features of branch enterprises functioning are considered in the article. Possible ways of competitiveness increasing of Chernigiv region commodity producers are generalized.ukмолокомолочні продуктиконкурентоспроможністьмаркетингове дослідження ринкуякістьmilkmilk productscompetitivenessmarketing researchqualityАналіз функціонування регіонального ринку молока і молокопродуктівArticle658.56:637.1