Дайновський, ЮрійБасій, Наталія2021-10-212021-10-212021-10Дайновський Ю. Маркетингова складова підготовки фахівців ресторанної справи [Електронний ресурс] / Юрій Дайновський, Наталія Басій // Маркетингова освіта в Україні : зб. матеріалів V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Київ, 7–8 жовт. 2021 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» [та ін.] ; [редкол.: Федорченко А. В. та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2021. – C. 12–14. – Назва з титул. екрану.978-966-926-390-2https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/36668ukМаркетингова складова підготовки фахівців ресторанної справиMarketing component of restaurant specialists trainingМаркетинговая составляющая подготовки специалистов ресторанного делаArticle