Чухраєва, Наталія МиколаївнаChukhraieva, N.Чухраева, Наталия Николаевна2016-09-202016-09-202016Чухраєва Н. М. Параметри забезпечення стійкості інноваційного розвитку національних харчових підприємств / Н. М. Чухраєва // Стратегія економічного розвитку України : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана ; редкол.: В. А. Верба (голов. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2016. – Вип. 38. – С. 138–146.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/19478У роботі сформовано напрямки забезпечення розвитку досліджуваних харчових підприємств на основі інновацій, з визначенням стратегічних орієнтирів та основних параметрів, що визначають рівень стійкості та ефективності з урахуванням тенденцій і перспектив відповідних ринкових сегментів.The work areas are formed to ensure the development of the food business based on innovation, with the definition of strategic guidelines and the basic parameters that determine the level of stability and efficiency, taking into account trends and perspectives of relevant market segments.В работе сформированы направления обеспечения развития исследуемых пищевых предприятий на основе инноваций, с определением стратегических ориентиров и основных параметров, определяющих уровень устойчивости и эффективности с учетом тенденций и перспектив соответствующих рыночных сегментов.ukінноваціїінноваційний розвитокстійкістьефективністьвиробнича стійкістьринкова стійкістьфінансова стійкістьфункціональні продуктивироби преміум сегментуinnovationinnovative developmentefficiencyproduction stabilitymarket stabilityfinancial stabilityfunctional foodsproducts premium segmentинновацииинновационное развитиеустойчивостьэффективностьпроизводственная устойчивостьрыночная устойчивостьфинансовая устойчивостьфункциональные продуктыизделия премиум сегментаsustainabilityПараметри забезпечення стійкості інноваційного розвитку національних харчових підприємствThe parameters of the sustainability of innovative development of national food enterprisesПараметры обеспечения устойчивости инновационного развития национальных пищевых предприятийArticle330.341.1: 664