Данько, Ю. І.Жмайлов, В. М.2014-10-212014-10-212012Данько Ю. І. Управління конкурентоспроможністю підприємств-виробників на ринку свинини / Ю. І. Данько, В. М. Жмайлов // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2012. – Спец. вип.: Стратегічні імперативи сучасного менеджменту : у 2 ч. / [відп. за вип. С. М. Соболь]. – Ч. 2. – С. 328-334.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/5070Авторами розглянуто сучасні показники доходності підприємств галузі свинарства по регіонам України. Запропоновано власні варіанти формування збутової системи забезпечення конкурентоспроможності підприємств на основі диференційованого підходу залежно від обсягів виробництва.The author reviewed current indicators of profitability of the industry pig to regions of Ukraine. Proposed own versions of forming a marketing system to ensure competitiveness on the basis of a differentiated approach depending on the output.Автором рассмотрены современные показатели доходности предприятий отрасли свиноводства по регионам Украины. Предложены собственные варианты формирования сбытовой системы обеспечения конкурентоспособности предприятий на основе дифференцированного подхода в зависимости от объемов производства.ukпідприємства-виробникизбутова система забезпечення конкурентоспроможностіринок продукції свинарстваenterprise-producersmarketing system to ensure competitivenessmarket pig productionпредприятия-производителисбытовая система обеспечения конкурентоспособностирынок продукции свиноводстваУправління конкурентоспроможністю підприємств-виробників на ринку свининиArticle631.14:636: 338.43