Козюпа, Богдан КостянтиновичСтаріков, Олександр ЮрійовичStarikov, OleksandrСтариков, Александр Юрьевич2023-08-242023-08-242023-04-19Козюпа Б. К. Порядок і проблеми сертифікації м'ясної продукції за стандартами халяль в Україні [Електронний ресурс] / Козюпа Богдан Костянтинович, Старіков Олександр Юрійович // АГРОБІЗНЕС 2023: рік в умовах воєнного стану : зб. Всеукр. наук. конф., м. Київ, 19 квіт. 2023 р. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана ; [оргком.: Рєпіна І. М. (відп. за вип.) та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2023. – С. 64–67. – Назва з титул. екрану.978-966-926-452-7https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/40773В Україні все більшого поширення набуває добровільна сертифікація продукції за стандартами Халяль, що дозволяє пропонувати свою продукцію споживачам-мусульманам. Для успішного проходження процедури сертифікації, і щоб скористатися можливостями, які вона надає українському агробізнесу, потрібно розуміти вимоги шаріату, а також можливі проблеми, з якими можна зіштовхнутися у процесі вибору сертифікаційної організації.ukшаріатпроцес сертифікації продукціїхаляльстандарти ХаляльПорядок і проблеми сертифікації м'ясної продукції за стандартами халяль в УкраїніArticle