Швидка, Оксана ПолікарпівнаShvydka, OksanaШвыдка, Оксана ПоликарповнаДяченко, Олексій2021-06-142021-06-142021-03Швидка О. Особливості формування фінансової стійкості сучасних підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / Оксана Швидка, Олексій Дяченко // Інноваційне підприємництво: стан та перспективи розвитку : зб. матеріалів VІ Всеукр. наук.-практ. конф., 29–30 берез. 2021 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» [та ін.] ; [оргком.: Рєпіна І. М. (голова) та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2021. – С. 122–125. – Назва з титул. екрану.978-966-926-374-2https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/36208Досліджено особливості формування фінансової стійкості сучасних підприємств харчової промисловості, факторів, які впливають на їхню стійкість, та шляхи фінансового зміцнення підприємств. The features of formation of financial stability of modern food industry enterprises, factors that affect their stability, ways to financially strengthen enterprises are investigated. Исследованы особенности формирования финансовой устойчивости современных предприятий пищевой промышленности, факторы, влияющие на их устойчивость, и пути финансового укрепления предприятий.ukОсобливості формування фінансової стійкості сучасних підприємств харчової промисловостіFeatures of formation of financial stabilityof modern food industry enterprisesОсобенности формирования финансовой устойчивости современных предприятий пищевой промышленностиArticle330.341