Качан, Є. П.Коцелко, С. М.2014-05-272014-05-272012-05-24Качан Є. П. Мотивація та рівні регулювання оплати праці в хлібопекарській галузі України / Є. П. Качан, С. М. Коцелко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2012. – Спец. вип.: Праця в ХХІ столітті: новітні тенденції, соціальний вимір, інноваційний розвиток : у 2 т. – Т. 1. – С. 513-520.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/3565У статті розглянуто оплату праці в хлібопекарській галузі як один з методів мотивації праці та рівні регулювання оплати праці.In the article the remuneration of labour in baking industry is considered as one of methods of motivation of labour and even adjusting of remuneration of labour.В статье рассмотрена оплата труда в хлебопекарной отрасли как один из методов мотивации труда и ровные регулирования оплаты труда.ukоплата працірівні регулювання оплати праціremuneration of laboureven adjusting of remuneration of labourоплата трударовные регулирования оплаты трудаМотивація та рівні регулювання оплати праці в хлібопекарській галузі УкраїниArticle331.2