Харчишина, О. В.2011-10-112011-10-112010Харчишина О. В. Сучасний стан підприємств харчової промисловості Житомирської області та його зв’язок із організаційною культурою / О. В. Харчишина // Економіка та підприємництво : зб. наук. праць молодих учених та аспірантів / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана" ; відп. ред. І. В. Луняк. – Київ : КНЕУ, 2010. – Вип. 24. – С. 153–159.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/589Подано результати дослідження сучасного стану та перспектив розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області. Описано вплив організаційної культури на стан підприємств харчової промисловості.The paper covers the result of the investigation of the current state of food industry enterprises in Zhytomyr region. The paper highlights the influence of organizational culture on the state of food industry enterprises.ukхарчова промисловістьорганізаційна культураекономічна ефективністьfood industryorganizational cultureeconomic efficiencyСучасний стан підприємств харчової промисловості Житомирської області та його зв’язок із організаційною культуроюArticle338.439:658.1