Шевченко, Юрій Андрійович2019-04-182019-04-182011Шевченко Ю. А. Особливості енергетичної та економічної оцінки кормів / Ю. А. Шевченко // Формування ринкової економіки : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки, молоді та спорту України, «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; [редкол.: О. О. Бєляєв (відп. ред.) та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2011. – Спец. вип.: Організаційно-правові форми агропромислових формувань: стан, перспективи та вплив на розвиток сільських територій : у 2 ч. – Ч. 2. – С. 509–517.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/28338У статті розглянуто проблеми кількісної та якісної оцінки поживності кормів. Встановлено фактори, які впливають на енергетичну та економічну оцінку поживності кормів, а також розглянуто різноманітні способи для її визначення.The paper considers the problem of quantitative and qualitative assessment of nutritional food. The factors that affect the energy and economic assessment of the nutritive value of feeds, but also considered various ways to define it.ukcпособи оцінки енергетичної поживності кормівенергетична кормова одиницяекономічна оцінка кормів для потреб обліку та управлінняmethods of estimation of power food value of foragepower feed uniteconomic evaluation of forage for the needs of account and managementОсобливості енергетичної та економічної оцінки кормівArticle657.62