Гриценко, О. M.2016-01-182016-01-182010-05-14Гриценко О. М. Класифікація запасів та їх місце в системі обліку на підприємствах ресторанного господарства / О. М. Гриценко // Роль і місце бухгалтерського обліку, контролю й аналізу в розвитку економічної науки і практики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2010 р. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана» ; редкол.: М. І. Бондар, С. Ф. Голов, В. І. Єфіменко [та ін.]. – Київ : КНЕУ, 2010. – С. 362–365.https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/12937ukКласифікація запасів та їх місце в системі обліку на підприємствах ресторанного господарстваArticle