Яцун, Л. М.Румянцева, Н.2023-05-302023-05-302023-03Яцун Л. М. Ресторанне господарство в стратегіях розвитку туризму [Електронний ресурс] / Яцун Л. М., Румянцева Н. // Туризм в Україні: виклики та відновлення : зб. матеріалів Міжнар. турист. форуму, 21–22 берез. 2023 р. / М-во освіти і науки України, Київ. нац. екон. ун-т ім. В. Гетьмана [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Київ : КНЕУ, 2023. – С. 56–59. – Назва з титул. екрану.978-966-926-440-4https://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/40242Представлено чинники впливу на формування харчової поведінки туристів і кулінарні традиції. Наведено результати досліджень стану та структури ресторанного господарства в туристських дестинаціях Харківщини. Запропоновано методичні підходи до формування ресторанної інфраструктури в стратегіях розвитку туризму.ukхарчова поведінка туристівкулінарні традиціїресторанне господарствоструктура мережітуристські дестинаціїстратегії розвитку туризмуРесторанне господарство в стратегіях розвитку туризмуArticle